Beasiswa Bank CIMB Niaga Scholarship in Malaysia

Beasiswa Bank CIMB Niaga Scholarship in Malaysia from Data Beasiswa Scholarship Information @import url( http://databeasiswa.com/wp-content/themes/beasiswa/style.css ); /* Begin Contact Form CSS */.contactform {position: static;overflow: hidden;width: 95%;}.contactleft {width: 25%;white-space: pre;text-align: right;clear: both;float: left;display: inline;padding: 4px;margin: 5px 0;}.contactright {width: 70%;text-align: left;float: right;display: inline;padding: 4px;margin: 5px 0;}.contacterror {border: 1px solid #ff0000;}.contactsubmit {}/* End Contact Form CSS */Informasi Beasiswa Scholarship Indonesia logo image       Data Beasiswa Scholarship Information Data Informasi Beasiswa Scholarship Indonesia

« Student Life Forum Discussions Beasiswa S2 & S3 DEPKOMINFO Untuk Luar Negri 2009 »
Beasiswa Bank CIMB Niaga Scholarship in Malaysia

As business entities responsible for the advancement of education in Indonesia, Bank CIMB Niaga and CIMB Group give Indonesian high-school students the opportunity to get scholarships for studying in Malaysia for a bachelor`s degree in:

Computer Science & Information Technology
Syariah Banking
Business & Accountancy
Economics & Administration
Micro Financing

The scholarship program will cover the following fees/costs:
Final-year research
Screening (TOEFL, psychological,etc) tests
University enrolment
Personal computer
Course books/materials
Health insurance
Living allowance
Tuition
Passport and exit permit applications at teh Immigration Office and Malaysian Embassy

Scholarship program requirements:
Candidates should be Indonesian citizens
Average grades should be higher than 8.00 for both the National and Local (School) Examinations
Candidates are not participating in any other scholarship
Candidates should submit:
- Completed application form
- National Examination and Local (School) Examination results (or legalized copies of school reports for the 5 last semesters)
- Letter of reference from the candidate`s school
- Color 3×4 photographs (2)

Registration procedure:
Interested students should fill in an application form and send it together with all required documents no later than 28 February 2009 to:

Bank CIMB Niaga, for the attention of Aan Haerani, Organization & Strategic Development Group (OSDG)-HR Development at Griya Niaga I, 3rd Floor, Jl. Wahid Hasyim Blok BIV No. 3, Bintaro Jaya Sektor 7, Tangerang,
or via email to: cimbniagascholarship@bniaga.co.id

Bank CIMB Niaga will only consider applications that meet the program requirements, and will not return documents submitted by applicants. Scholarship recipients will be determined by Bank CIMB Niaga and CIMB Group, and the decision will be final. Banki CIMB Niaga will post the names of succesful candidates on the bank`s website no later than 31 July 2009.

Universities and courses are to be determined by Bank CIMB Niaga. Application deadline is 28 February 2009.

Apply now for CIMB Niaga Scholarship:

Download the detail requirement of Beasiswa Bank CIMB Niaga Scholarship

Application form of pendaftaran Beasiswa Bank CIMB Niaga Scholarship

Read another available Malaysia scholarship : Beasiswa MIGAS-Depdiknas dan PETRONAS Malaysia 2009-2010

Incoming search terms for the article:CIMB NIAGAbeasiswa bankbeasiswa cimb niagabeasiswa bank niagapengumuman beasiswa cimb niaga 2010cimb niaga scholarshipbeasiswa bank indonesia 2010beasiswa cimbbeasiswa dari bankbeasiswa niaga Related Informasi Beasiswa Scholarship: Beasiswa S2 Khazanah Global Scholarship
PT XL Axiata, Tbk bekerjasama dengan Yayasan Khazanah untuk memberikan Warga Negara Indonesia yang berprestasi untuk dapat melanjutkan studinya ke

Lomba Penulisan Karya Ilmiah Bank Indonesia
Untuk meningkatkan pemahaman terhadap kebijakan moneter yang telah ditempuh, Bank Indonesia mengadakan Lomba Penulisan Karya Ilmiah dan Penulisan Artikel. Lomba

Lippo Bank Scholarsip 2007 Intake
PT Bank Lippo Tbk (LB), a major investee company of Khazanah Nasional Berhad, Malaysia, believes in developing the human capital

World Bank Graduate Scholarship in Japan
Applicants admitted to the Program in Economic and Public Policy Management are eligible for scholarships provided by the Joint Japan/World

Sayembara Karya Tulis Bank Indonesia
Dalam rangka mendorong optimisme bagi masa depan negara tercinta, Bank Indonesia mendorong pemikiran kreatif dari putra-putri terbaik bangsa melalui Sayembara


Follow any responses to this entry when people search for cimb niaga (514), Beasiswa CIMB Niaga (259), CIMB niaga scholarship (216), beasiswa Bank (169), beasiswa bank niaga (145), pengumuman beasiswa cimb niaga 2010 (119), beasiswa malaysia 2010 (103), cimb scholarship (100), beasiswa cimb niaga 2010 (68), BEASISWA CIMB (53), pengumuman beasiswa CIMB NIAGA (52), bank cimb niaga (48), cimb bank scholarship (47), beasiswa bank cimb niaga (43), CIMB niaga bank (41), beasiswa niaga (39), cimb niaga beasiswa (38), cimbniaga (36), cimb (31), beasiswa lippo bank 2009 (30),Majalah Luar Negri Gratis
Subscribe Beasiswa student scholarship feed.Leave a response, or Trackback from your own site.

59 Responses to 'Beasiswa Bank CIMB Niaga Scholarship in Malaysia'wijiyono -January 21st, 2009 at 5:01 am

Thanks your information about magazine, hope me , it can help me to study english.

zura -January 22nd, 2009 at 12:16 am

thanks, Databeasiswa for this very helpful information… I wish I can get this one. :) Wish me luck! Thanks a lot.

ndah -January 23rd, 2009 at 4:55 am

thankz yuph atas info’a …da di kirimin ke e-mailku…

M. Herdyan S -January 24th, 2009 at 11:14 pm

saya sangat berminat… kalau boleh minta tolong email ke alamat emailku…
Terimakasih

lia -January 26th, 2009 at 5:02 pm

aku minta informsinya lebih lengkap boleh kan ????
aku tunggu ya !!!!!!!!!
sebelumnya thanks ya……

Domingos Taeque -January 29th, 2009 at 4:24 am

thanks, Databeasiswa for this very helpful information… I wish I can get this one. Wish me luck! Thanks a lot.

gie -January 31st, 2009 at 5:17 am

saya sangat b’minat,saya tunggu info&persyaratan lebih lengkap,serta tunjangan apa saja yang dapat diperoleh penerima beasiswa t’sbt di alamat email saya.
terima kasih.

ranita -January 31st, 2009 at 10:17 pm

thanks for the info..
wish me luck ya!! ^^

Elisa -February 1st, 2009 at 3:14 am

Boleh minta persyaratan lbih lanjutnya?
Seperti dokumen2 yg dbutuhkan.
Trims.

Sena Radya -February 3rd, 2009 at 8:46 pm

I’m sorry before. I want to know the information about the result of examination test when will be collected for scholarship. The junior high school or senior high school will use in the scholar ship?????? Please Reply in my e-mail

Sena Radya -February 3rd, 2009 at 8:49 pm

Because I’m very very very interest with that scholarship. Please. Thank You before. God Bless You all

widya -February 4th, 2009 at 11:24 pm

I am interested to look for the scholarship in the local city like makassar or bandung, could u share to me the process please and what is the requirement thank you for all

koko -February 7th, 2009 at 8:38 am

I`m very interested, may i get the scholarship to school in malaysia, please!!!! reply in my e-mail

eri -February 9th, 2009 at 5:17 am

Assalamualikum wrwb
Saya juga sangat tertarik, tolong kirim info2 tentang beasiswa S2 di malaysia ya, syarat-syaratnya, dll. terimakasih banyak.
Wassalamualaikum

eri -February 9th, 2009 at 5:20 am

saya juga sangat tertarik, tolong kirim info2 beasiswa S2 di Malaysia ke email saya ya, terimkasih

nurul iffah -February 11th, 2009 at 7:05 pm

sya sangad berminat
mohon info lbiih lanjut ke emaill sya
trima kasiih

ran -February 13th, 2009 at 7:54 pm

assalamualaikum..

saya adalah lulusan sma..saya sudah berusaha untuk mamainta surat rekomendasi/referensi.Namun saya tidak bisa mendapatkannya karena surat rekomendasi hanya diberikan untuk siswa yang masih terdaftar aktif sebagai siswa sekolah.mohon penjelasannya.Saya adalah siswa berprestasi.Izinkanlah saya untuk mengikuti beasiswa ini.
terima kasih

bayu dwi putra -February 18th, 2009 at 1:51 am

saya ingin sekali mendapatkan beasiswa itu. but,saya syarat2nya apa aja ya. apa ada test tertulis lagi, atau hanya mengirimkan berkas saja? tolong balas ke e-mail saya. thanx!!!

padil -February 20th, 2009 at 11:21 pm

apakah biaya hidup juga di tanggung smua y. makasih

Dwi -February 21st, 2009 at 2:03 am

Kalau yg lulusan SMA ap msh dprlukan srt prnytaan dr sklh ? Apkh bs hnya dgn mengrimkn ftocopy hsl UN? Tlg dbls ke email sya sgera ya..please..

siti muawwewnah -February 21st, 2009 at 3:17 am

saya ingin mendapat program beasiswa ini.karena saya ingin mencapai cita2 saya. saya sekarang masih sekolah.izinkan saya untuk mendapatkan beasiswa itu

tiqah -February 24th, 2009 at 2:46 am

saya sgt berminat dgn beasiswa cimb ini.
tlg info lbh lnjut nya.

chuzn -March 1st, 2009 at 11:19 pm

saya sangat tertarik dg beasiswa ini, so, plizzz give me some information about it.

Mochamad Rizal -March 2nd, 2009 at 8:20 pm

Saya seorang pelajar SMA yang ingin mewujudkan cita – cita saya dan membanggakan keluarga saya ( khususnya Ibu saya ) dengan belajar di lura negeri. oleh karena itu say ingin mendapatkan beasiswa ini. semoga tuhan mengabulkan.
Amin

edy irham -March 3rd, 2009 at 9:03 pm

terima kasih atas infonya, persyaratannya apa aja?

deri mortami S -March 5th, 2009 at 1:50 am

saya ingin sekali untuk kuliah jur bisnis dan menajemen di malaysia, tapi saya tidak memiliki cukup dana untuk mewujudkannya. Oleh karena itu saya ingin memperoleh beasiswa ini agar cita – cita saya terwujud. saya ingin tau gimana caranya, dan syarat-syaratnya. bagi yang tau tolong kirimkan email ke ci_mutez@yahoo.co.id

fifin ari wibowo -March 10th, 2009 at 5:23 am

kpn pengumumanya???

Yakub -March 22nd, 2009 at 6:23 pm

Hi namaku Yakub aku 21 th

Saya ingin sekali mendapat scholarship dari CIMB niaga. namun saya mendapat kesulitan dalam mencari info dan menemukan itu.bolehkah saya mendapat bantuan.

Terimakasih

Your sincerely,
Yakub

Oktaviani Ikasari -March 28th, 2009 at 11:56 pm

Saya telah mengirimkan formulirnya..
pengungumumannya kapan yak?

adhitono -March 30th, 2009 at 6:04 pm

Saya adalah pengurus yayasan Harapan Ibu. Saat ini kami menemui kendala dimana banyak dari anak didik kami tidak mampu melanjutkan sekolah karena ketiadaan biaya. Bahkan ada untuk ongkos pergi ke sekolah pun tidak ada. Kami mohon bantuan untuk kepentingan anak tersebut atau kiranya dapat memberikan informasi dimana kami dapat mencari dana untuk anak tersebut.

agus -April 1st, 2009 at 6:10 am

PENGUMUMAN PENERIMA BEASISWA SHOOLARSHIP STUDY MALAYSIA KAPAN?

rina -April 2nd, 2009 at 8:05 pm

saya ingin mencari info beasiswa, karena saya ingin lanjut kul.

nur -April 4th, 2009 at 8:27 am

Saya kuliah di salah satu PTS, namun mengalami kendala dalam biaya oleh karena itu saya ingin mencari info tentang beasiswa beserta persyaratannya.

tubagus -May 4th, 2009 at 3:36 am

salam sejahtera .
nama saya A.TUBAGUS YAHYA .
saya sekolah di SMK N 4 BANDARLAMPUNG .
saya kelas X jurusan Pariwisata .
saya berharap bagi para penderma yang telah membaca tulisan ini , untuk memberi saya beasiswa .
saya ingin tetap sekolah , tetapi saya tidak tega melihat orang tua kesusahan membayarnya .
prestasi saya dari ELEMENTARY SCHOOL sampai sekarang ( VOCATIONAL HIGH SCHOOL ) cukup baik ,
peringkat saya sejak SD smapai sekarang berada di urutan I-III .
saya mohon kepada penderma untuk mempertimbangkan hal ini agar saya bisa mendapat beasiswa dan bisa tetap sekolah .
Terimakasih atas perhatian Anda .
Salam Sejahtera .

rizky -June 19th, 2009 at 8:30 pm

saya minta informasiya lebih lengkap lagi….

fie.we -June 21st, 2009 at 7:02 pm

ass…saya jg slh satu dr teman-2 yg mengharapkan beasiswa ini.saya telah mengirimkan persyaratannya,kecuali ijazh,tp mash kurang jelas dgn info selanjut nya saya minta tolong untuk penjelasan mengenai info selanjut nya,thanx

Ardhy -June 28th, 2009 at 4:27 pm

Aslkm,q ardi dr medan,skrg q lg mau ngelnjtkn kliah,tp spì skrg blm ad yg brknn mnrm q,q py hrpn dan cita2 bsr dlm hdp q,dulu wkt q msh d sma q prnh mndpt jr 2 menulis artikel tngkt nasional darì MENKEU RI, tlg ya sp sj yg brknn meqmk tlg hbg:08261023907

iow" -July 5th, 2009 at 5:16 pm

thx 4 this info..

zahrin syihab -July 16th, 2009 at 11:49 pm

Assalamu’alaikum wr.wb
bagaimana caranya agar saya mendapatkan beasiswa?
saya mahasiswa S1 program studi manajemen sumberdaya perairan dan lingkungan fakultas perikanan dan ilmu kelautan semester 8.saat ini saya sudah lulus, tetapi masih menunggu jadwal wisuda.
saya sangat membutuhkan beasiswa untuk dapat melanjutkan S2 ilmu lingkungan.mohon informasinya
sebelumnya terima kasih.
wssalamu’alaikum wr.wb

zahrin syihab -July 17th, 2009 at 12:13 am

sayaingin lanjut S2 manajemen atau ilmu lingkungan di malaysia, tolong bagi informasi y….makasih

giantz -July 23rd, 2009 at 3:22 am

i am a collegian of ukrida university majoring information technology faculty in indonesia.
i am 3th semester. GPA 3.88
i would like to apply for scholarships that provided..
please inform me to my email..

sincerely,

giantz

izud -October 9th, 2009 at 12:15 am

tolong kirim pengumuman beasiswa cimb niag…sapa aj yg dpt…mkciih

ence -October 9th, 2009 at 5:25 am

i really excited with this scholarship. i’ll have my graduation next year. is there any scholarship for 2010 ? i really need it. thank you.

meilissa -January 20th, 2010 at 4:20 pm

kalau mau nanya untuk beaasiswa s3 for architectural ada ga ya? tq b4…

Umar -January 29th, 2010 at 4:30 pm

kalu cara emndapatkan formulir….ad……..ngak…?

Umar -January 29th, 2010 at 4:32 pm

eh……nda………anak….Psikologi……..semester 5……….aktifis.? ikut…….beasiswa…..cara..mudah.gimane……..?.ada….?

Dimas -February 9th, 2010 at 5:16 am

saya agak bingung dengan letter of reference itu kayak gimana ?
sama ga dengan letter of recommendation ?
trus gimana memperolehnya?
ditunggu reply nya , kalo bisa reply ke e-mailku ..
thx ..

Beasiswa Bank CIMB Niaga Scholarship in Malaysia | HOT News -March 3rd, 2010 at 7:28 am

[...] The scholarship program will cover the following fees/costs: Final-year research Screening (TOEFL, psychological,etc) tests University enrolment Personal computer Course books/materials Health insurance Living allowance Tuition (more…) [...]

nasrudin -March 3rd, 2010 at 8:53 am

assalamu’alaikum, mohon info beasiswa S2 terbarunya jazakallah

Ainun Nadziroh -March 20th, 2010 at 1:35 am

yang thun 2010 kpn kluarnya??

Putra Bagus -March 22nd, 2010 at 7:48 pm

Assalamu alaikum Wr,Wb
Saya Mahasiswa semester 6 ISID Gontor, saya punya cita-cita melanjutkan study saya ke luar negeri. Mohon informasinya!
Wassalamu alaikum Wr,Wb
Syukron

AMYunus -March 26th, 2010 at 6:28 am

Untuk informasi mengenai beasiswa CIMB Niaga,
dapat Anda lihat di beasiswa CIMB Niaga
Jika Anda tertarik, silahkan dibaca dan diberikan komentar.
insya Allah akan saya bantu jika Anda ada pertanyaan. ;-)

Dedy Iskandar Nasution -April 7th, 2010 at 9:27 pm

Assalamu ‘alaikum wr wb.
Saya seorang guru fisika smp dan ingin dan sangat mengharapkan beasiswa agar dapat melanjutkan program s2 jurusan fisika.
Terima kasih.
Wassalam

wawan -April 26th, 2010 at 10:01 pm

Registration will be opened on 22nd March – 14th May 2010*

bagaimana kalau saya mengirim formulir pendaftarannya bulan mei? karena kata
kantor posnya “surat surat yang adek kirim sampai bulan mei”

wawan -April 26th, 2010 at 10:08 pm

bagaimana kalau saya mulai mendaftar sekarang,tapi berkasnya mungkin nyampek bulan mei,kata pak posnya?
terlambat apa tidak ya?

soalnya saya mendapat dua informasi yaitu:
1.Registration will be opened on 22nd March – 14th May 2010*
2.Pendaftaran beasiswa ini dibuka sejak akhir Maret lalu dan akan ditutup pada 30 April 2010 mendatang.

saya bingung yang benar yang mana?

wawan -May 1st, 2010 at 8:12 pm

trimakasih atas informasinya

satria -May 12th, 2010 at 7:23 pm

ass…
pengumuman cimb nya lama ajah????
btw yang daftar ada berapa orang?????

Zulfan -June 2nd, 2010 at 1:06 am

saya mohon informasi tentang kelanjutan beasiswa yang akan ke tanggerang

lia -July 13th, 2010 at 11:00 pm

kpn pengumumannya???
saya tunggu


Leave a Reply

Name

Email (will not be published)

Website

Also join and improve your english at Student Life Forum
Informasikan Beasiswa Scholarship Anda

Popular Scholarship SearchSTUNEDbeasiswa s2 pendidikan matematikamasters in japanuniversitas di singapura jurusan kedokterandapatkah guru TK Wonogiri jadi PNSprogram master special need di luar negeri?beasiswa S2 teologi di jakartaaminef ilepinfo beasiswa s1 dalam negeri untuk lulusan D3INFO TENTANG S2 PENDIDIKAN MATEMATIKA DI LUAR NEGRImencari beasiswacompany ceo contact mobile number 62 in tangerangsitus bakrie foundation school of management scholarship 2011beasiswa s2 ilmu lingkunganindonesian student exchange program Latest Beasiswa Scholarship Beasiswa S2 Khazanah Global ScholarshipBeasiswa Undergraduate Student 2010 Scholarship in ThailandBeasiswa ADB – Japan Scholarship Program at University of SydneyPhD Scholarship in the Institute of Lifelong LearningBeasiswa UNSW PhD Student Completion Scholarship AustraliaComplete FULBRIGHT American Indonesian Exchange Foundation Scholarships 2009 – 2010Geography Postgraduate Scholarship from University of ManchesterCentre for Russian, Central and East European Studies (CRCEES) Scholarship 2009Beasiswa S2 & S3 DEPKOMINFO Untuk Luar Negri 2009Beasiswa Bank CIMB Niaga Scholarship in MalaysiaStudent Life Forum DiscussionsEric Bleumink Fund Ph.D. Researchers GrantBeasiswa International Master Program in Mathematics EducationBeasiswa New Hall College, University of Cambridge ScholarshipMaster and Doctoral Scholarship for Foreign Students at Osaka University by Japanese Government

Informasi Beasiswa Lewat Email

Informasi Beasiswa Scholarship Indonesia Feedburner image

Join to talk and improve your English at Student Life Forum

Beasiswa Scholarship CategoriesBeasiswa Dalam NegriBeasiswa Non GelarBeasiswa S1Beasiswa S2Beasiswa S3Beasiswa Luar NegriGraduate ScholarshipNon Graduate ScholarshipPost Graduate ScholarshipUnder Graduate ScholarshipBeasiswa Scholarship NewsFellowship and AwardPanduan Beasiswa
Anda punya blog? Pasang kode beasiswa ini di blog anda Informasi Beasiswa
Beasiswa Scholarship Archive By Month Arsip Bulanan Beasiswa Scholarship June 2010 (1)January 2010 (1)August 2009 (2)May 2009 (1)March 2009 (1)February 2009 (1)January 2009 (3)December 2008 (1)November 2008 (3)October 2008 (3)September 2008 (2)August 2008 (2)July 2008 (3)June 2008 (6)April 2008 (2)March 2008 (5)February 2008 (5)January 2008 (4)December 2007 (4)November 2007 (6)October 2007 (2)September 2007 (5)August 2007 (2)July 2007 (3)June 2007 (3)May 2007 (2)April 2007 (7)March 2007 (12)February 2007 (56)
Recent Comments:Demelash Wendemeneh: I am from Ethiopia. I will finished my MSc. in soil science in the January(2011). Apart from...Sisitha Ramachandra: Dear sir, I am Sisitha Ramachandra from Sri Lanka. I am at the age of 27 and completed BSc....Sisitha Ramachandra: Dear sir, I am Sisitha Ramachandra from Sri Lanka. I am at the age of 27 and completed BSc....Sisitha Ramachandra: Dear sir, I am Sisitha Ramachandra from Sri Lanka. I am at the age of 27 and completed BSc....Sisitha Ramachandra: Dear sir, I am Sisitha Ramachandra from Sri Lanka. I am at the age of 27 and completed BSc....Sisitha Ramachandra: I am Sisitha Ramachandra from Sri Lanka. I am at the age of 27 and completed BSc. degree in...Sisitha Ramachandra: I am at the age of 26 and completed BSc. degree in Agriculture Technology & Management in...
Beasiswa Scholarship Links BlogrollDIKTIMajalah GratisWomen Career Online Degrees CFP Certification easyonlinepaydayloan.com
Resources Buku Panduan Studi Pascasarjana

Beasiswa Scholarship Sitemap

Lowongan Kerja

eXTReMe Tracker Subscribe Informasi Beasiswa Scholarship RSS 2.0 Informasi Beasiswa Scholarship RSS Comments Valid W3C XHTML 1.0 of Informasi Beasiswa ScholarshipData Beasiswa Scholarship Information and Informasi Lowongan Kerja.
Copyright © 2006-2008 All Rights Reserved by Women Diary NetworkTopOfBlogs15 queries

View the original article here

0 komentar:

Poskan Komentar